Neo-bolsevik felfordulás az USA-ban - Mi várható idehaza?

Közel egy hónapja annak, hogy egy afroamerikai, a korábban többszörösen is elítélt bűnöző, George Floyd halála után (A hivatalos halottkémi jelentés szerint a halálát nem a rátérdelő rendőrtiszt okozta, hanem szívrohama, ezek mellet a férfi COVID-19 pozitív is volt, de ezeket a tényeket a mainstream liberális sajtó mélyen elhallgatja.) tömeges zavargások kezdődtek el az Egyesült Államokban, amelyek szépen lassan kiterjedtek Németországra, Franciaországra, vagy éppen az Egyesült Királyságra. Egy klasszikust idézve, A nemzetközi helyzet továbbra is fokozódik..", és a neobolsevik csürhe egyre látványosabban adja jelét annak, hogy ők bizony valódi marxista-leninista forradalmat szeretnének kirobbantani a nyugati demokráciákban: nemzeti hősök szobrait döntögetik le, (Portlandban George Washington, az Egyesült Államok első elnökének szobrát, valamint Thomas Jefferson, az Egyesült Államok harmadik elnökének a szobrát döntötték le a dühöngő Antifák, San Franciscoban pedig Ulysses S. Grant, unionista polgárháborús tábornok, valamint az Egyesült Államok 18. elnökének szobrát döntötték le az anarchisták, és a felsorolást még napestig lehetne sorolni, csak az Egyesült Államokban) valamint nemzeti zászlókat égetnek, George Floyd "nevében".



A kedves olvasó aztán vállat vonhat az egész dologra, hiszen idehaza ez úgyse releváns, elég alacsony a fekete bőrűek aránya az országban, így tömeges tüntetésre és tiltakozásokra nem kell számítani a nagyobb városokban. Azonban még most szeretném felhívni az olvasók figyelmét, hogy itt, Magyarországon is érdemes vigyáznunk, ugyanis a Momentum (Igen, az Emanuel Macron és a Soros szervezetek által is finanszírozott balliberális ellenzéki párt) európai parlamenti képviselője, és a párt korábbi alelnöke, Donáth Anna nemrégiben ezt a bejegyzést tette közé a saját Facebook oldalán:  

Amennyiben Donáth Annának tényleg fontos a magyarországi romák helyzete, miért nem tudta szolidaritását és támogatását kifejezni korábban? Véletlen lenne az, hogy pont most veszi védelmébe a roma kisebbségét, amikor a progresszív és liberális Nyugaton már-már polgárháborús hangulat uralkodik a kisebbségek és fehérek között? Miért pont egy, a "Black Lives Matter" szlogenhez hasonló jelmondatot ("A roma élet is számít") használta Donáth Anna, amit külföldön is használnak a rendbontók? 

Szerintem ezek után nem lenne alaptalan az a feltételezés, ha a deep-state (Dzsordzsi bácsi és köre..) ki akarná terjeszteni a neo-bolsevik rendbontást az Európai Unió keleti országaira, így Magyarországra is, így megpróbálva végérvényesen megdönteni a nemzetállamokat, és destabilizálni az egész régiót, hogy egy gyenge bábkormányt ültethessen az országok élére, akik kiszolgálják ezt a pénzhatalmi világelitet. 
Magyarországon 2022-ben lesznek az országgyűlési választások megtartva, és két év alatt a balliberális hazai ellenzék - külföldi zsoldból - tökéletesen fel tudja hergelni a magyarországi kisebbségeket nemcsak a kormány, hanem a többi magyar állampolgár ellen. Magyart magyarral akarnak összeugrasztani, etnikai alapon. Nem szabad azonban hagynunk magunkat, erre fel kell hívnunk a figyelmet a nagy nyilvánosság előtt is, mielőtt késő lenne. Ne feledjük, a felfordulást Nyugat-Európában is a közösségi média használatával okozták.. 

Téves lenne azonban azt feltételezni, hogy az egész BLM-Antifa hullám mögött valamilyen demokrata párti politikus, vagy európai politikus állna. Egyrészt, a legtöbb amerikai lázadás általában olyan városokban történik, ahol demokrata párti vezetés van, (Seattle, Atlanta, New York, Minneapolis, Atlanta, Los Angeles, San Francisco, stb.) akik gyenge kézzel irányítják a várost, és nem vetnek be mindent az erőszakhullám megfékezése érdekében. Láthatjuk Seattle polgármesterének alkalmasságát; a liberál-bolsevik csőcselék konkréten egy kisebb népköztársaságot hozott létre a város szívében (Capitol Hill Occupied Protest) ahonnan a haladó progresszív Antifasiszták és BLM-es tüntetők - kapaszkodjanak meg - megtiltották a rendőröknek a belépést. Ehhez asszisztált a helyi polgármester, és a rendőrfőnök is. Gratulálok hozzá. 




Másrészről azért is tévedés lenne az amerikai politikai elitet feltételezni a tüntetések mögött, mivel mind a Republikánus mind pedig a Demokrata Párt oldalálra akadtak olyan képviselők, akik elítélték az erőszakos fosztogatást és a nemzeti jelképek megrongálását, így helyesebb lenne azt feltételeznünk, hogy a nyugati liberálisok inkább fejet hajtanak a Black Lives Matter mozgalom előtt, cserébe a feketék szavazataiért, az elkövetkezendő novemberi elnökválasztáson. Személy szerint nem lepődnék meg azon, ha azért húzódna el olyan sokáig a demokraták alelnök jelöltének a kiválasztása, mert a liberálisok mindenképpen egy olyan jelöltet akarnának választani alelnöknek, aki a Black Lives Matter mozgalmat képviseli, esetleg a mozgalom egyik kulcsfigurája lenne. A mostani elnökválasztás egyébként még fontosabb lesz, mint a 2016-os volt, ugyanis a mostani demokrata elnökjelölt, Joe Biden egészségügyi állapota miatt (77 éves, valamint a demencia tünetei is észlelhetők nála, mint a beszédzavar, mozgás zavarok stb.) az alelnök személyének a kérdése kulcsfontosságú.

Végszóként az egyik kedvenc szerzőmtől, George Orwelltől idéznék, az 1984 c. könyvéből: 
„Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is; aki uralja a jelent, az uralja a múltat is.”


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Facebook oldal elérhetősége

A 3%-os MSZ(M)P hegemóniája, avagy hogyan nullázunk le egy pártot szocialista módra